Προτεινόμενες ειδήσεις

Διάφορα

Ευχαριστήριο του «Επί Σταγών»

7 Οκτώβριος 2014 08:09

Οι άνθρωποι του «Επί Σταγών» με την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποίησαν στο χώρο τους αισθάνονται βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα τους σ' αυτό το εγχείρημα .

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Βρέθηκε ανάδοχος.....

5 Οκτώβριος 2014 21:19

Ένα πανέμορφο γατάκι άφησε κάποιος ασυνείδητος δίπλα από το Ράδιο Σταγών και συγκεκριμένα στην απέναντι γωνία. Το περιμάζεψε ο γείτονας Αποστόλης Ρίζος και το πήγε στο ραδιόφωνο ώστε να γίνει ανακοίνωση και να βρεθεί κάποιος που θα πάρει το ζώο.

 1 σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Ένας σημαντικός επιστήμων

3 Οκτώβριος 2014 08:18

Ένα ακόμα σημαντικό ιατρικό συνέδριο πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα με αντικείμενο την θεραπεία πόνου και την παρηγορητική αγωγή με συμμετοχές πολύ σημαντικών επιστημόνων του κλάδου αυτού της ιατρικής όπου αναμένεται να ανακοινώσουν τις τελευταίες εξελίξεις του συγκεκριμένου κλάδου .

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ ο δρόμος των Λαών!!!

28 Σεπτέμβριος 2014 09:09

Το ΕΑΜ αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της ελληνικής και της ευρωπαϊκής ιστορίας και των αγώνων κατά του φασισμού και του καπιταλισμού, η επέτειος των 73 χρόνων από την ίδρυσή του υπενθυμίζει στους νεότερους τις τεράστιες δυνατότητες του λαού να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του, μέσα από την ενωτική και συλλογική δράση.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Έφυγε η κυρά Αρχόντω , η βιγλατόρισα των βράχων

27 Σεπτέμβριος 2014 12:01

Την έβλεπα κάθε χρόνο τ' Αγίου Πνεύματος , έξω στην αυλή του σπιτιού της στο Καστράκι να αγναντεύει τους αγιασμένους βράχους των Μετεώρων με πια επιμονή που με προξενούσε εντύπωση , όπως εντύπωση με προκαλούσε και η θερμή υποδοχή που επεφύλασσε στους πανηγυριώτες .

 1 σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Στον αγιασμό της ομάδας

20 Σεπτέμβριος 2014 16:55

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στη Μπαλκούρα, παραβρέθηκε σήμερα 20/09/2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στον ετήσιο αγιασμό που τελέστηκε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

48 σούβλες κεμπάπ !!!

20 Σεπτέμβριος 2014 11:48

Μια φωτογραφία που μας έστειλε ο Βαγγέλης Τρίμμης που ζει στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας , μας άφησε άναυδους μας.. Ο Βαγγέλης έστειλε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια αυτοσχέδια ψησταριά που άκουσον , άκουσον ψήνει μονομιάς 48 σούβλες κεμπάπ.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Το ευθυμογράφημα της εβδομάδας - Καθημερινές ιστορίες για γέλια και για κλάματα

20 Σεπτέμβριος 2014 08:10

_Βρε καλώς τον Σωτήρη...ιιιιιιι ... Τι κάντζ γεμ ; Πως κι μας δουκήθκις ; χαιρέτησε τον κατά πολύ νεώτερο συγχωριανό του Σωτήρη .........., ο μάρμπα – Μήτσιος καθώς τον είδε να κατηφορίζει στο μεσοχώρι από τον απάνω μαχαλά του χωριού κρατώντας στην παλάμη του δεξιού του χεριού το σκύπτρο εξουσίας του τσοπάνη , την γκλίτσα .

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Εκδήλωση απο την Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας

19 Σεπτέμβριος 2014 08:02

Η ομάδα «Τρίκαλα-Καρδίτσα: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας» (https://www.facebook.com/groups/TrikalaThilasmos/ ) και το δίκτυο για τον σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas, σας καλεί αυτό το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ) στις Καρυές Τρικάλων, για την προβολή της ταινίας "microbirth".

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Τι Θα Περιλαμβάνει Το Νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 Που Εγκρίθηκε

14 Σεπτέμβριος 2014 09:39

Έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ολοκλήρωση υποδομών και αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης θα δίνει το νέο ΕΣΠΑ (2014-2020), που ενέκρινε η Κομισιόν. Το μεγαλύτερο πρόγραμμα (εκτός από το αγροτικό) θα είναι αυτό που θα αφορά στήριξη των σχεδίων υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων, με προτεραιότητα στην καινοτομία και την εξωστρέφεια.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 
 
     Παρακαλώ περιμένετε...
    Φόρμα αναζήτησης
     
 

Στην αρχή
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
06/10/2014 11:29
 

Πριν λίγο - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων , στο ύψος της ΠΑΠ - Φωτορεπορτάζ

Πυροσβεστική και Αστυνομία βρίσκονται στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμπάκας – Ιωαννίνων όπου οι...