Προτεινόμενες ειδήσεις

Πολιτισμός

Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας- Ευαγγελία Μπαντέκα ( Αντιδήμαρχος πολιτισμού) : Καλά είναι τα πανηγύρια αλλά δεν αρκούν

7 Οκτώβριος 2014 19:56

<< Καλά είναι τα Πανηγύρια αλλά δεν αρκούν , πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω...>> , αυτό τόνισε στην σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Νίτσα Λίαππη¨, η Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Λίλα Μπαντέκα παρουσία των εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) 2014 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

24 Σεπτέμβριος 2014 09:44

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που για τη διετία 2013-2014 είναι αφιερωμένες στο Χρόνο με γενικό τίτλο: «Τα πρόσωπα του Χρόνου» και για φέτος θα διαρκέσουν από 26-28 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού, η 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων θα πραγματοποιήσει με θεματική «Ιστορίες των μνημείων μέσα στο χρόνο» τις εξής δράσεις...

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι πρώην Δήμου Χασίων – << Η ισχύς εν τη ενώση >>

14 Σεπτέμβριος 2014 13:02

Θεωρούν ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στον τόπο τους αλλά και να διεκδικήσουν περισσότερα από την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας.
Ο λόγος για τους 12 Πολιτιστικούς Συλλόγους του πρώην Δήμου Χασίων που αποφάσισαν , σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα , να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Πρώην Δήμου Χασίων.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εκδήλωση για το φετινό καλοκαίρι - Το ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ έβγαλε τους Καλαμπακιώτες από τα σπίτια τους

12 Σεπτέμβριος 2014 22:01

Καρφίτσα δεν έπεφτε σήμερα στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας,όπου το Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ κάνει μια βόλτα στο χθες, παρέα με τη μεγάλη φωνή του ρεμπέτικου τραγουδιού, την αρχόντισσα Μαριώ.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Σήμερα στην γιορτή κτηνοτρόφων στο Χαλίκι Ασπροποτάμου - Τιμούν τον προστάτη των ζώων Άγιο Μάμα

2 Σεπτέμβριος 2014 13:04

«Της Παφλαγόνου το κλέος, και Γαγγραίων το στήριγμα, φύλαξ και φρουρός των Κυπρίων, ανεδείχθης, Μαμά ένδοξε. Την Θάλασσαν διήλθες ώσπερ ζών, και ταύτης τρικυμίας χαλινών, θαυμασίως λάρνακα σου, Μόρφου τη πάλει, Μάρτυς κατεστήριξας- διό εν τη μνήμη σου, σοφέ, ευώδες μύρον βρύει εξ αυτής. Δόξα Θεώ τω ενεργούντι, δια σου πάσιν ιάματα».

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Μουσική Παράσταση με τίτλο : «Στα Χρόνια του Τσιτσάνη…»

2 Σεπτέμβριος 2014 12:34

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΑ 2014» και με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του σπουδαιότερου Έλληνα δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη, οργανώνει μουσική παράσταση με τίτλο «Στα Χρόνια του Τσιτσάνη...» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλου.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Εκδηλώσεις Πανσέληνου 2014 - 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

4 Αύγουστος 2014 11:39

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2014, διοργανώνουν

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Ένας Κρητικός μάγεψε τη Καλαμπάκα

26 Ιούλιος 2014 01:36

Katerine Duska Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του Meteora Music Festival στη Καλαμπάκα. Μάγεψαν με τη φωνή τους οι Γιάννης Χαρούλης και Katerine Duska. Το festival συνεχίζετε για δύο μέρες ακόμη Σάββατο και Κυριακή με τους Μπλε και SOUL MATES.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Έπεσε η αυλαία του Meteora Music Festival

27 Ιούλιος 2014 22:42

Στη ιστορία πέρασε σήμερα το Meteora Music Festival που διεξήχθη επί τρεις ημέρες στη Καλαμπάκα στο πρώην camping Ρίζος με την συμμετοχή έξι συγκροτημάτων και φυσικά αρκετού κόσμου να το παρακολουθεί και τις τρεις ημέρες.

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 

Με τους ΜΠΛΕ και Soul Mates συνεχίστηκε σήμερα το Meteora Music Festival

27 Ιούλιος 2014 00:00

Συνεχίστηκε σήμερα με τους ΜΠΛΕ και Soul Mates το Meteora Music Festival που από χθες άνοιξε τις πύλες του για δεύτερη συνεχή χρονιά. Όπως διαβάστε χθες έγινε το αδιαχώρητο με τον...

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook
 
 
     Παρακαλώ περιμένετε...
    Φόρμα αναζήτησης
     
 

Στην αρχή
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
06/10/2014 11:29
 

Πριν λίγο - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων , στο ύψος της ΠΑΠ - Φωτορεπορτάζ

Πυροσβεστική και Αστυνομία βρίσκονται στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμπάκας – Ιωαννίνων όπου οι...