Προτεινόμενες ειδήσεις

 ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ

Το Καράτε στα Τρίκαλα
Ο προπονητής του Συλλόγου Χρήστος Παπαθανασίου ίδρυσε το γυμναστήριο Καράτε το 1979 ξεκινώντας ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, τίτλους και επαίνους. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή κοινωνία παιδιών, με στόχο την σωστή εκπαίδευση, τον σύγχρονο πρωταθλητισμό, το ήθος, την πειθαρχία και την μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εξάλλου η σκληρή δουλειά και η αγάπη για τα παιδιά, συντέλεσαν σημαντικά ώστε οι αθλητές σε όλα αυτά τα χρόνια, να διακριθούν σε Πανελλήνια, Βαλκανικά, Διεθνή και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Πάνω από όλα όμως, έχουν διακριθεί στην ίδια τη ζωή, μένοντας μακριά από οτιδήποτε τους κάνει κακό.
Τα οφέλη του καράτε
Το καράτε επιδρά σημαντικά στην διαμόρφωση του χαρακτήρα αφού πρώτα πρώτα ο αθλητής μαθαίνει να συμπεριφέρεται και να προσαρμόζεται σωστά διαμορφώνοντας όχι μόνο υγιή και δυνατό κορμί, αλλά σωστό και μετρημένο πνεύμα, ευθύ και άψογο χαρακτήρα.
Το καράτε σαν αυτοάμυνα
Πράγματι, η γνώση μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα και ακίνδυνα δύσκολες καταστάσεις στις οποίες διατρέχει κίνδυνο είτε η προσωπική μας ασφάλεια, είτε των συνανθρώπων μας. Έτσι, με το Καράτε και τις μεθόδους αυτοάμυνας, διασφαλίζουμε την ακεραιότητα μας, την υγεία μας "εν παντί τόπω και χρόνω", αρκεί να έχουμε την σωστή εκπαίδευση από ειδικευμένους και αναγνωρισμένους από την Γ.Γ. Α. Προπονητές.
Επαγγελματικές Προοπτικές του Καράτε
Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 2725/99 οι αθλητές και αθλήτριες που σημειώνουν διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα ευνοούνται στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, με την πρόσληψη τους στις 'Ένοπλες Δυνάμεις ή με την εισαγωγή τους στις σχολές Αστυφυλάκων, Πυροσβεστών και Λιμενοφυλάκων. Οι επιτυχίες τους πλέον, επιβραβεύονται οικονομικά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γεγονός που αξιοποιεί την έννοια του Πρωταθλητισμού. Το ελληνικό Καράτε την τελευταία τριετία κατέχει εξέχουσα θέση σε Παγκόσμιο επίπεδο (βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα) καθώς οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας, πέτυχαν αξιόλογες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Παπαθανασίου Άννα
Μαύρη ζώνη 3 DAN.
Προπονήτρια του Συλλόγου και δεξί χέρι του πατέρα και προπονητή της, μέσα από τις δικές της εμπειρίες αγώνων, έχει συμβάλει σημαντικά στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών αφού και η ίδια ήταν ανίκητη σαν αθλήτρια σε 97 συνεχείς τοπικούς και πανελλήνιους αγώνες Καράτε. Εδώ και 10 χρόνια έχει αναλάβει και την προετοιμασία των αθλητών του γυμναστηρίου της Καλαμπάκας καταφέρνοντας οι αθλητές της πόλης να αγαπήσουν το άθλημα και να δημιουργήσουν μια μεγάλη και δυναμική ομάδα.
Στα Τμήματα διδάσκονται
  • Καράτε
  • Σπορ Καράτε (Πρωταθλητισμός)
  • Αυτοάμυνα
  • Γυμναστική - Φυσική κατάσταση
  • Τμήμα για μικρά παιδιά από 4 ετών
  • Ταχύρυθμο τμήμα αυτοάμυνας για άντρες & γυναίκες
  • Όπλα του καράτε
  • Ειδικό τμήμα Καράτε & Αυτοάμυνας για μαθητές Λυκείου που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στις σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Ενόπλων Δυνάμεων κ.λπ.
OKINAWA & SHOTOKAN
Υπεύθυνος Προπονητής του Συλλόγου ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Μαύρη Ζώνη 6 DAN
Πτυχιούχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ
Αναγνωρισμένος από την Γ.Γ Αθλητισμού και ενεργό μέλος της ΕΛ.Ο. Καράτε.
Η μόνη αναγνωρισμένη υπεύθυνη Ομοσπονδία για το άθλημα του Καράτε

Στην αρχή
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
06/10/2014 11:29
 

Πριν λίγο - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων , στο ύψος της ΠΑΠ - Φωτορεπορτάζ

Πυροσβεστική και Αστυνομία βρίσκονται στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμπάκας – Ιωαννίνων όπου οι...