Προτεινόμενες ειδήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΤΗΛ: 6977990821-6972679375 -ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ


«Στολίζουν τον χώρο σας και συμφέρουν - Εύκολη τοποθέτηση και άμεση θέρμανση»

Τα Θερμαντικά Σώματα Άμεσης Απόδοσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον οικιστικό και επαγγελματικό χώρο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ανάγκη απαλλαγής από το πετρέλαιο λόγω των αυξημένων λειτουργικών εξόδων που συνεπάγεται η κατανάλωσή του όπως επίσης και του κόστους εγκατάστασης και συντήρησης των συσκευών των συμβατικών εγκαταστάσεων θέρμανσης με πετρέλαιο.
Παράλληλα η αυξημένη ζήτηση τους οφείλεται και στην εύκολη και γρήγορη θέρμανση που προσφέρουν στους χρήστες. Ο τελικός χρήστης έχει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας μόνο τις πρίζες των χώρων του και ανάλογα με τις ανάγκες του να δημιουργήσει γρήγορα τη θέρμανση της αρεσκείας του χωρίς έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης.

Επιπρόσθετα εξοικονομείται χώρος από το λεβητοστάσιο και μειώνεται η απώλεια θέρμανσης κατά τη μεταφορά της μέσω σωληνώσεων στο χώρο θέρμανσης.
Η μεγάλη γκάμα των μη ενεργοβόρων θερμαντικών σωμάτων ποιότητας της Dimplex καλύπτει όχι μόνο την ανάγκη για συμπληρωματική θέρμανση αλλά είναι κατάλληλη και συμφέρει για χρήση σε εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχειακές μονάδες και επαγγελματικούς χώρους. Συγχρόνως η ποικιλία και το μοναδικό design των Θερμαντικών Σωμάτων Dimplex διακοσμούν τους χώρους που τοποθετούνται.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ,ΜΕΤΕΩΡΑ,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΛΑΡΙΣΑ,ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΡΕΥΜΑ,ΔΕΗ,ΦΩΣ,ΒΟΛΟΣ,ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΣΠΙΤΙΑ,ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Στην αρχή
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
06/10/2014 11:29
 

Πριν λίγο - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων , στο ύψος της ΠΑΠ - Φωτορεπορτάζ

Πυροσβεστική και Αστυνομία βρίσκονται στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμπάκας – Ιωαννίνων όπου οι...